Loading...
intro-section row-start col-xs-12 col-sm-7 primary-section white-out-section

Live-webinaari:

Katsaus Venäjän talouteen -

kasvu, investointinäkymät ja pakotteet

1.2.2018 klo 9.00 - 9.45

Tervetuloa osallistumaan Venäjän taloutta käsittelevään webinaariimme, jossa asiantuntijamme kertovat Venäjän kasvun, valuutan ja investointiympäristön viimeisimmistä näkymistä. Lisäksi asiantuntijamme jakavat näkemyksiään ajankohtaisista aiheista, kuten Venäjän kaupan kehittymisestä pakoteympäristössä sekä siitä, miten pakotteet tulevat vaikuttamaan ulkomaisten yritysten investointeihin Venäjällä.

Webinaarissa esiintyvät Danske Bankin vanhempi ekonomisti ja strategi Vlamidir Miklashevsky sekä Venäjän Danske Bankilla asiakasvastaavana työskentelevä Oskari Laukkanen, joka vastaa suomalaisten ja ruotsalaisten yritysten Pietarin alueen tytäryhtiöistä. Live-webinaarin juontaa Anna Saura Danske Bankista.

intro-section row-end col-xs-12 col-sm-5 center

Ilmoittaudu webinaariin

Ilmoittaudu
about-section row-start col-xs-12 col-sm-6 #om-arrangementet-section

Webinaarin esiintyjät


Vladimir Miklashevsky

Vladimir Miklashevsky (KTM, FM) on vanhempi ekonomisti ja strategi Suomen Danske Bankilla.

Vladimir on vastuussa pankin kehittyvien markkinoiden tutkimuksesta sekä kauppastrategioista Venäjän ruplassa sekä muissa valuutoissa.

Vuosina 2013 ja 2014 rahoitusalalle palveluita tarjoava uutisjätti Bloomberg sijoitti Vladimirin parhaaksi Venäjän ruplan ennustajaksi viidentoista maailman johtavan investointipankin ja tutkimuslaitoksen ekonomistien joukosta.                                                 


about-section row-end col-xs-12 col-sm-6

 


Oskari Laukkanen

Oskari Laukkanen (KTM) aloitti vuonna 2017 asiakasvastaavana Venäjän Danske Bankissa vastaten suomalaisten ja ruotsalaisten yritysten Pietarin alueen tytäryhtiöistä.

Aiemmat neljä vuotta Oskari on työskennellyt analyytikkona suomalaisella vaihtoehtorahastonhoitajalla. Hän on valmistunut Vaasan yliopistosta ja on kandidaatti Chartered Financial Analyst (CFA) -ohjelmassa.